Våra tjänster

Vill du ha ett företag med lång historik och tjänster utöver det vanliga? Då har du kommit rätt! Vi har en egen verkstad och servicebilar så att vi kan ge dig det där lilla extra i ditt projekt. Styrkan som gjort att vi funnits så länge och har så många trogna kunder är att vi alltid sätter dig som kund i fokus och letar sätt att underlätta ditt projekt och din tillvaro.  

En bred palett

Vi hjälper dig med tillbyggnationer, ombyggnader och renoveringar av såväl kök som övriga delar av ditt hus. Du kan även beställa anpassningar av lägenheter och kontor samt en hel del servicejobb och fastighetsskötsel. För dig som kund innebär det en trygg partner som kan följa dig under åren, vad ditt fastighetsägande än har behov av. 

Vår personal har även kunskap inom plattsättning, badrumsrenoveringar och erfarenhet av att leda egna projekt. Det skapar en trygghet för dig som kund och gör att du kan fokusera på andra delar av din tillvaro istället för ditt projekt.

Nyckelord för framgång

Våra nyckelord är noggrannhet, effektivitet och engagemang där vi alltid ser till att vi arbetar snabbt men samtidigt inte tappar på kvaliteten. Allt tillsammans skapar det kundfokus och personaltrivsel som gjort att vi nått vår framgång. Vi tycker också att personalvård är ett framgångskoncept. Därför väljer vi noggrant vår personal och ser till att de mår bra och trivs hos oss. En glad och nöjd yrkesperson sprider glädje till dig som kund och skapar perfekta resultat.