Vad behöver du hjälp med?

Vi kan hjälpa dig på flera olika sätt och vis. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

img

Totalentreprenad

Vi tar gärna på oss rollen som totalentreprenör. Vi kan då sköta samtliga delar av ditt byggprojekt, och det räcker att du har med oss att göra istället för flera olika aktörer. Det är något som gör hela processen smidigare, både för oss och för dig.

img

Renoveringar

Börjar ditt hem bli gammalt och slitet? Behöver det renoveras? Då är även detta något som vi mer än gärna hjälper dig med. Med vår hjälp kan du få ditt hem att se ut som nytt igen.

img

Badrumsrenoveringar

Är det dags att renovera ditt badrum? Det kan du i så fall vända dig till oss för att få hjälp med. Vi har våtrumscertifikat vilket ger oss rätten att arbeta med just badrumsrenoveringar, och vi har också en djupgående kunskap kring detta. Vi kan därför ge dig ett badrum som är lika snyggt som det är funktionellt.

img

Tillbyggnader

Vill du bygga till något till ditt hem? Då är detta en av de saker som vi kan hjälpa dig med. Vi kan bygga till allt i ditt hem från ett extra rum till altaner och balkonger. Oavsett vilken typ av tillbyggnad du vill ha finns vi därför här för att förse dig med den service du behöver.