Flera års erfarenhet

Du kan vända dig till oss med allt från en mindre badrumsrenovering till att renovera om en hel villa. Vi håller alltid en öppen dialog med våra kunder och du har alltid en projektledare som finns tillgänglig för att svara på dina frågor.

img

Privatpersoner och företag

Självklart arbetar vi med både privatpersoner och företag. Våra snickare har en bred kompetens och kan hjälpa dig med alla möjliga typer av projekt. Det är bara att berätta för oss vad du tänker dig så sammanställer vi en plan om hur vi kan göra din vision till verklighet.

img

Vi lovar bra resultat

När det kommer till att bygga finns det mycket att tänka på. Om du anlitar vår professionella firma är du garanterad att ditt projekt utförs på rätt sätt och med fokus på noggrannhet och kvalitet.

img

Vi erbjuder totalentreprenad

Tack vare vår långa erfarenhet och våra medarbetares breda kompetens kan vi erbjuda en totalentreprenad. Det betyder att vi tar ansvar för hela projektet och sköter alla aspekter av jobbet åt dig.

img

Inga dolda kostnader

: Kostnaden spelar självklart en stor roll när det kommer till byggarbeten, och vi har full förståelse för detta. Därför är vi alltid ärliga när det kommer till kostnaden och i din första kostnadsfria offert kommer du att få det slutgiltiga priset för jobbet.