Om oss

Som företag har vi på Råsunda Bygghantverk RBH AB lång erfarenhet av många olika byggprojekt där det krävs erfarna och välutbildade snickare. Vi erbjuder våra kunder det bästa hantverket med kvalitet och omsorg. Det gäller oavsett om det är ett större byggprojekt som kräver totalentreprenad eller detaljsnickeri. Våra medarbetare har alltid rätt utbildning, certifiering och är fullt försäkrade när de utför arbete hos dig.

Väletablerade och med serviceanda i fokus

När det kommer till kunder så samarbetar vi och utför arbeten åt alla typer av kunder. Du kan vända dig till oss på Råsunda Bygghantverk RBH AB som företag, privatperson eller organisation. För att möta våra kunders behov av snickeritjänster ser vi alltid till att förhålla oss till alla branschkrav. Därför kan vi garantera dig att din renovering, ombyggnation eller anpassning av lokaler sker enligt alla regler.

Några av våra projekt

Vi månar om kunder och medarbetare

Vi strävar efter att alltid kunna erbjuda våra kunder de bästa och mest prisvärda lösningarna när de behöver en snickare. Därför är vi också måna om våra medarbetare och ser till att vi erbjuder dem trygga arbetsplatser. När du anlitar oss är alltid säkerheten i fokus, på så sätt skapar vi trygga arbetsplatser. Vi ser också till att våra kunders hem eller byggarbetsplatser alltid är i gott skick och arbetar med hänsyn till miljön.