Om oss – Råsunda Bygghantverk RBH AB

Välkommen till Råsunda Bygghantverk RBH AB! Du har hamnat hos ett företag som ända sedan 1976 arbetat med bygghantverk, med fokus på trygghet och kvalitet. Vi är ett stabilt företag som erbjuder våra kunder en personal som har lång och gedigen erfarenhet inom alla typer av snickerier och bygg. Med hjälp av våra servicebilar och en egen verkstad kan vi erbjuda dig som kund mer än endast arbete på plats. Vi kan även förbereda och skapa projektdelar som sedan snabbt är monterade hos dig.

Vårt koncept

Råsunda Bygghantverk RBH AB vill att du ska kunna ha så få kontaktpersoner som möjligt. Därför kan vi inte bara erbjuda dig alla typer av byggtjänster utan vi har även ett mycket nära samarbete med en partner som kan ta hand om din drift och fastighetsservice. Det gör att du lugnt kan koncentrera dig på det du önskar och låta oss ta hand om såväl stora som små arbeten. Nybyggnation, tillbyggnad eller renovering – vi finns redo att rycka ut vad du än behöver hjälp med för stunden.  

Den bästa personalen

En kedja är ju aldrig starkare än sin svagaste länk och därför har Råsunda Bygghantverk RBH AB ända sedan start satsat på personalkvalitet. Det innebär att vi endast har personal som arbetar med dig som kund i fokus och med en gedigen kunskap och erfarenhet. Vår styrka ligger i vårt utförande, vårt kundfokus men även i vår personalvård. Med en stark och glad personal blir alla projekt bättre!