Allt du önskar i en snickare!

Vill du hitta en snickare som klarar av alla projekt som du har såväl inomhus som utomhus? Drömmer du om en snickare som kan vara delaktig i ditt projekt från planering till slutbesiktning? Då är du välkommen till oss! Ända sedan starten har vårt fokus legat på att bygga upp ett företag som har kunden i centrum och som kan erbjuda ett totalkoncept för din trygghet som kund. Det innebär att du får yrkespersoner med en gedigen kunskap och yrkesbevis som kommer att ge allt för dig och ditt projekt, från start till slut.  

Snickare med komplement

Vi vet att det sällan endast krävs en snickare för att skapa ett projekt inomhus eller utomhus. Därför har vi också både rörmokare och elektriker i vår personal. Du kan även få måleriarbeten utförda och varför inte också häcken klippt när vi ändå är igång? För dig som kund gör det att du kan luta dig tillbaka och du kommer bara att behöva en kontaktperson i vårt företag. Du behöver inte heller oroa dig över samordning eller att hitta fler företag som arbetar på det sätt du önskar. Kan det bli enklare och bekvämare än så för dig som kund?

Förverkliga din dröm

Har du en dröm om att en snickare ska skapa den där soliga uteplatsen eller ett nytt kök? Hör av dig till oss med dina projekt, stora eller små. Vi kan inte bara utföra det du önskar utan även ge dig råd efter vår yrkeskunskap. Det finns många tips och tricks som kan höja ditt projekt till högre nivåer än vad du tänkt dig från början. 

När du kontaktat oss så tittar vi på ditt projekt och kommer även ut och ser på projektet på plats, beroende på uppdrag. Därefter kan du få en kostnadsfri offert så att du i lugn och ro kan fundera vidare och planera inför förverkligandet av din dröm. Har du en kort deadline? Eller ligger projektet ett år framåt i tiden? Eftersom vi har återkommande kunder så är vi ofta fullbokade en tid framöver, men vi försöker alltid hitta en lucka för dig!